Life

Revista Taifasuri 954! A fost odată o rokeriță: Laura Stoica… Editorial Fuego! CD de aur! Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale!

Revista Taifasuri 954: Povestea frumoasă și tragică a unei vieți dedicate rockului, curmată crunt: Laura Stoica. Editorial Fuego, CD de aur, vedete, rețete, horoscop, matrimoniale.
05.10.2023 | 10:42
Revista Taifasuri 954 A fost odata o rokerita Laura Stoica Editorial Fuego CD de aur Vedete moda retete horoscop matrimoniale
A apărut revista TAIFASURI 954! A fost odată o rokeriță: Laura Stoica... Editorial Fuego! CD de aur! Secrete de vedete! Modă! Rețete! Horoscop! Matrimoniale!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 954! Cu povestea frumoasă și tragică a unei vieți dedicate rockului, curmată crunt, mult, mult prea grăbit și dureros: Laura Stoica. Cu un nou editorial FUEGO! Cu secrete de vedete! Cu noi proceduri medicale! Cu rețete inedite din farmacia verde! Cu evlavie și religie! Cu dezvăluiri istorice! Cu horoscop! Cu anunțuri matrimoniale! Cu agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! Cu un CD de aur! Pe scurt, revista TAIFASURI 954!

A apărut revista TAIFASURI 954! A fost odată o rokeriță: Laura Stoica… Editorial Fuego! CD de aur! Dragoste și secrete de vedete! Modă! Rețete! Horoscop! Matrimoniale!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 954 despre VISURI, SUCCES ȘI LONGEVITATE.

ADVERTISEMENT

Cred cu ardoare că atunci când ai ceva în minte, nu există să nu realizezi acel ceva, indiferent de opreliști, de bariere, de probleme întâmpinate, de lipsuri, oboseli, neșanse și chiar batjocură.

Dacă tu ai în plan să creionezi ceva în care crezi, nu trebuie să te lași descurajat de nimeni și de nimic! Acesta nu-i discurs motivațional, pentru că eu nu le am prea tare cu dorința asta de a determina oamenii cu orice preț să creadă în ceva. Nu, eu vorbesc despre o realitate izvorâtă din exemplul meu!

Eu fac anul acesta 30 de ani de carieră. Credeți-mă, dacă n-aș fi crezut că pot ajunge aici, să vă scriu în paginile unei reviste naționale săptămânale, în calitate de director onorific, cu statut de artist cu ștate vechi, lucrurile nu s-ar fi realizat la fel în viața mea. Dincolo de șanse, noroc și conjuncturi, eu am vrut, la propriu, să…

Ce a vrut FUEGO „să…” aflați numai din editorialul său din numărul 954 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 5 octombrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 954. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

A fost odată o rockeriță… Laura Stoica… Frumoasă, înaltă, suplă, cu ochii de culoarea mării, o apariție fermecătoare… Considerată de mulți cea mai bună voce feminină din rock-ul românesc… A fost, din păcate, „un actor grăbit” pe scena vieții… Destinul i s-a curmat fulgerător pe o șosea din România, alături de cel al soțului și al copilului nenăscut… Povestea adevărată, emoționantă și șocantă a vieții sale „de film” o puteți afla numai din revista TAIFASURI 954

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 954, Laura Stoica
Nu ratați revista TAIFASURI 954, că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă-n copertă!

Zoe Saldana… Columbiana… Terminalul… Star TrekGardienii GalaxieiPirații din CaraibeAvatar… Și multe alte filme au făcut-o celebră pe actrița și dansatoarea americană Zoe Yadira Saldaña Nazario. Aflați numai din revista TAIFASURI 954 care sunt „secretele” nutriției care o mențin mereu în formă! În forma consacrată, de femeie puternică și învingătoare!

Supraviețuitoare celebre ale teribilului cancer de sân! Christina Applegate, Kylie Minogue, Julia Louis-Dreyfus, Cynthia Nixon sunt numai câteva. Poveștile luptei lor impresionante cu teribila boală aflațile numai din revista TAIFASURI 954!

ADVERTISEMENT

Vă plac filmele de groază? Oricare ar fi răspunsul, dar mai ales dacă este „Da”, trebuie să știți că locațiile care au devenit celebre după ce au găzduit filmarea unor vestite producții cinematografice horror pot fi vizitate. Care sunt cele mai „aglomerate” de turiști, aflați numai din revista TAIFASURI 954!

Știți unde este în România noastră frumoasă minunăția de lac numit Trei Ape? Dar cum să vă pregătiți perfect tenul pentru ziua ce mare a… nunții? Sau ce model de blugi… scuzați, jeanși… este acum la mare modă? Cunoașteți ceva despre terapia prin… sunete? Sau ce este anxietatea de… meniu? Meniu de… restaurant! Ori de ce este omniprezentul Instagram un… pericol, o sabie cu două tăișuri și ce sentimente periculoase poate genera? Ce plante înfloresc spectaculos… noaptea? Aflați toate acestea din revista TAIFASURI 954!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS cele mai savuroase rețete de omlete! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 954!

PLUS, atenție, un CD de… aur! CD surpriză! CD de suflet! Cereți vânzătorului CD-ul dacă nu-l primiți odată cu revista TAIFASURI 954! Reclamații la numărul de telefon 031/432.69.48

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 954 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 5 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT