Life

Revista Taifasuri 946 Stela Enache, iubire ca-n filme cu Florin Bogardo. Editorial Fuego, secrete de vedete, horoscop

Revista Taifasuri 946: Stela Enache povestește iubirea vieții sale, ca-n filme, cu Florin Bogardo. Editorial Fuego, secrete de vedete, dezvăluiri istorice, religie, horoscop!
10.08.2023 | 10:22
Revista Taifasuri 946 Stela Enache iubire can filme cu Florin Bogardo Editorial Fuego secrete de vedete horoscop
Revista Taifasuri 946: Stela Enache, iubire ca-n filme cu Florin Bogardo. Editorial Fuego, secrete de vedete, horoscop
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 946! Stela Enache povestește iubirea vieții sale, cu adevărat ca-n filme, cu regretatul Florin Bogardo. Nu ratați un nou editorial FUEGO! Plus noi proceduri medicale, secrete de vedete, farmacia verde, evlavie și religie, dezvăluiri istorice, horoscop. Pe scurt, revista TAIFASURI 946!

A apărut revista TAIFASURI 946! Stela Enache, iubire ca-n filme cu Florin Bogardo. Editorial Fuego, secrete de vedete, religie, dezvăluiri istorice, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune cu adevărat patriotică, în sensul cel mai tradițional, „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 946 despre regina costumelor populare autentice, Virginia Linul.

ADVERTISEMENT

„Voi știți oameni fără limite, care au un fel de nebunie frumoasă în ceea ce fac, slujind până la sânge, până la ultima bucățică de pasiune și de putere țelul lor? Eu cunosc mai mulți, dar unul dintre aceștia, care mă uimește cu forța sa, cu atenția și cu dragul nespus de România și de autentic, este VIRGINIA LINUL, artist unic, creator de costume populare.

Mulți dintre voi ați văzut costumele pe care eu le port în ultimul an, la concertele mele mari folclorice. Sunt opera ei și sunt parcă din vremurile de cândva.

Tot ce atinge Virginia, cu măiestria și priceperea sa, căpătate în cei peste 35 de ani de muncă neîntreruptă, devine aur, devine un bun inestimabil al acestui neam, o întreagă istorie adusă pe o bucată de pânză și însuflețită prin dragostea sa și prin felul în care știe să ofere frumusețe și gentilețe, de dragul vremurilor de altădată. Virginia Linul este…”

Cine este, ce este Virginia Linul în viziunea lui FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 946 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 10 august la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 946. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

Celebra melodie „Ani de liceu”, fredonată de ani de-a rândul, mai exact de 37, din 1986, de toată România, a fost compusă de Florin Bogardo și cântată de soția lui Stela Enache. Povestea iubirii ca-n filme dintre cei doi o spune chiar îndrăgita artistă, „După Florin nu mai poate încăpea nimeni în viața mea”, exclusiv în revista TAIFASURI 946.

ADVERTISEMENT
coperta revistei Taifasuri 946, cu Stela Enache
NU ratați povestea emoționantă a iubirii ca-n filme dintre Stela Enache și Florin Bogardo, povestită chiar de celebra artistă în revista TAIFASURI 946!

La 1 august s-au împlinit 80 de ani de la cea mai mare misiune aeriană americană asupra Europei în Al Doilea Război Mondial. Ținta: câmpurile petrolifere și rafinăriile din regiunea Prahova, România. Câte bombardiere au zburat deasupra țării noastre, câte au fost lovite și s-au prăbușit, peste ce clădiri s-au prăbușit, câți români și câți americani au murit, la ce muzeu din Ploiești puteți vedea urme terifiante ale marii încleștări din 1 august 1943, aflați numai din revista TAIFASURI 946!

Așteptat cu nerăbdare să concerteze în România pe 19 august, celebrul Robbie Williams se menține în formă, la un an distanță de… jumătate de secol de viață și 34 de carieră, cu regim vegetarian, sport și… abstinență! Cum a reușit să slăbească de-a dreptul spectaculos, aflați numai din revista TAIFASURI 946!

ADVERTISEMENT

Când multi-funcționalul star hollywoodian Antonio Banderas a lansat filmul „Motanul încălțat. Ultima dorință”, a organizat o mega-petrecere pentru… pisici abandonate! Cum au fost răsfățate felinele, cu ce delicatețe au fost tratate, ce vedete de la Hollywood au fost prezente, aflați numai din revista TAIFASURI 946!

Aflați numai din revista TAIFASURI 946 secretele uimitoare ale unor edificii impozante, grandioase, emblematice ale lumii, de la Partenonul din Atena la camerele Bascule din Turnul Londrei, de la cadranul solar din vestita piață San Pietro din Roma la apartamentele din… Biblioteca Publică din New York!

Traseele celebrelor mocănițe din România frumoasă, care sunt rujurile-vedete ale verii 2023, semnele distinctive ale flirtului la femei… căsătorite, încălțăminte sport, comodă pentru ținuta… nupțială, de ce este în creștere alarmantă pubertatea precoce în toată lumea, ce este procrastinarea – sabotorul performanței, în ce este util extractul de… canabis, cele mai eficiente metode de atenuare a cicatricilor postacnee, când apare bursita – toate acestea le puteți afla numai din revista TAIFASURI 946!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 946!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 946 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 10 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT