Life

Revista Taifasuri 945! Filmul vieții lui Szobi Cseh. Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „De ce iubim Taifasuri”

Revista Taifasuri 945! Szobi Cseh, povestea vieții de film a lui „Buză de Iepure”. Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „De ce iubim Taifasuri”! Vedete, rețete, horoscop!
03.08.2023 | 10:36
Revista Taifasuri 945 Filmul vietii lui Szobi Cseh Editorial Fuego Castigatorii concursului De ce iubim Taifasuri
A apărut revista TAIFASURI 945! Povestea de film a vieții lui Szobi Cseh, alias „Buză de Iepure”. Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „De ce iubim Taifasuri”! Vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 945! Cu povestea de film a vieții lui Szobi Cseh, alias „Buză de Iepure”, fratele de cruce a lui „Mărgelatu” Florin Piersic. Cu un nou editorial FUEGO. Cu noi rețete – și medicale, și culinare! -, cu farmacia verde, cu evlavie și religie, cu horoscop. Și, atenție: cu câștigătorii concursului „De ce iubim TAIFASURI”! Pe scurt, revista TAIFASURI 945!

A apărut revista TAIFASURI 945! Povestea de film a vieții lui Szobi Cseh, alias „Buză de Iepure”. Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „De ce iubim TAIFASURI”! Vedete, rețete, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 945 despre empatie, despre importanța relațiilor inter-umane

„Voi cât de tare îi prețuiți pe cei din jurul vostru? Se spune că suntem ce suntem, fiecare individ, printr-un cumul de momente, legături, sfaturi, reacții și afecțiuni din partea celor pe care-i iubim, celor alături de care muncim, care ne sunt aproape, fie că e vorba de familie, prieteni sau simpli străini care vin în contact cu noi.

Cumva, devenim suma acestor alăturări și trebuie să recunoaștem asta. Și poate și de asta e cazul ca uneori să ne pese mai mult și de cei jurul nostru, nu doar de noi, ca ființe egocentriste.

Să nu trecem totul prin filtrul personal și să dăm verdictele despre ceilalți așa cum le vedem noi. Să ne punem și-n papuci, ba chiar și-n sufletul celor de lângă noi.

Într-un cuvânt, eu cred că empatia este…”

Ce este empatia în viziunea generoasă despre viață și relații între oameni a lui FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 945 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 3 august la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 945. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Povestea de film a vieții lui Szobi Cseh, celebrul „Buză de Iepure”, fratele de cruce a și mai celebrului „Mărgelatu” Florin Piersic. Declarat de presa de specialitate din Germania „Cel mai bun cascador din Europa” în 1985. De s-a numit Cseh, deloc întâmplător, ce moștenire genetică a avut din familie, deloc întâmplătoare, cum a ajuns cascador, deloc întâmplător, care au fost relațiile speciale, deloc întâmplătoare, cu marile personalități ale ecranului românesc Sergiu Nicolaescu și Florin Piersic, aflați numai din revista TAIFASURI 945!
pagina 1 revista Taifasuri 945
Nu ratați revista TAIFASURI 945 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Invenții spectaculoase generate de abilitățile… animalelor! Da, abilitățile extraordinare ale animalelor au ajutat cele mai luminate minți omenești să inventeze obiecte, dispozitive și mașinării fără de care viața noastră de zi cu zi ar fi incomparabil mai grea. Aflați ce este „biomimicry” (bioimitația, biomimetica) numai din revista TAIFASURI 945!
  • Celebrități care au devenit părinți cu ajutorul unor… mame-surogat! Maternitatea-surogat a devenit foarte populară printre vedetele marelui ecran, în top fiind divele de la Hollywood. Care sunt cele mai cunoscute cazuri de mame fericite cu copiii lor naturali, pe care, însă, nu i-au… născut, aflați numai din revista TAIFASURI 945!
  • Unde este oaza de… mare, plajă, odihnă, relaxare, dar și… răbdare la „fir întins, la pescuit, numită Budeasa, în „România frumoasă”. Cum puteți gestiona corect succesul în profesie al… partenerului! Care sunt cei 6 sfinți și sfinte care ocrotesc Europa. Ce este programul de nutriție și sport „La masă cu mine”. Cum se aplică eficient uleiul de păr. De ce avem nevoie de masajul facial. Opt cauze neașteptate ale erupțiilor cutanate în timpul verii. Care sunt primele semne ale atacului cerebral și cum trebuie acționat rapid. Răspunsurile le găsiți numai în revista TAIFASURI 945!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete vegetariene cu porumb! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a săptămânii! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 945!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 945 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 3 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Lista câștigătorilor concursului „De ce iubim TAIFASURI”, numai în revista TAIFASURI 945!

Nu ratați să vă… bucurați! Aflați ce premiu ați câștigat la concursul „De ce iubim TAIFASURI”! Lista norocoșilor este în revista TAIFASURI 945! Și dacă zeița Fortuna v-a „sărit” acum, nu vă descurajați, revista TAIFASURI vă pregătește noi concursuri cu premii din ce în ce mai atractive! „Ai câștigat, continuă, n-ai câștigat, continuă!”, este esența Jocurilor Olimpice! Continuați, deci, să citiți revista TAIFASURI! Va veni și rândul dumneavoastră să câștigați cu revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă pe caniculă sau pe… vijelie, extremele zilnice ale verii 2023, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT