Life

A apărut revista Taifasuri 921! La Pro TV revine „Clanul”! Și Denis Hanganu! Interviu-premium cu „polițistul Tudor”! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs!

A apărut revista TAIFASURI 921! Super-interviu cu Denis Hanganu, „polițistul Tudor” din serialul „Clanul”, care revine pe ProTV! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs!
16.02.2023 | 12:23
A aparut revista Taifasuri 921 La Pro TV revine Clanul Si Denis Hanganu Interviupremium cu politistul Tudor Editorial Fuego Vedete retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 921! La Pro TV revine „Clanul”! Și Denis Hanganu! Interviu-premium cu „polițistul Tudor”! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 921! Interviu-premium cu Denis Hanganu, polițistul sub acoperire din „Clanul”. Care revine la Pro TV cu sezonul 2, de dumică 19 februarie. Dezvăluiri incendiare! Un nou editorial FUEGO! Noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs nou. Numai în revista TAIFASURI 921!

A apărut revista Taifasuri 921! La Pro TV revine „Clanul”! Și Denis Hanganu! Interviu-premium cu „polițistul Tudor”! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul din revista TAIFASURI 921, despre „Ce înseamnă fericirea”. Nimic mai simplu și nimic mai… greu, nu?

ADVERTISEMENT

„Ne luăm mereu repere pentru a fi fericiți, deși nimeni nu știe cu exactitate cum este acest sentiment și ce înseamnă el cu adevărat. Nu are nicio regulă scrisă, nu e notat în vreun manual al bunei desfășurări din viață și nici nu se intuiește prea simplu.

Cu siguranță, ține de fiecare individ în parte. Dar chiar și așa, anumite coordonate clare avem întotdeauna. Și fugim după ele, de parcă ne-ar alunga cineva sau am fi la vreun maraton olimpic, în care e miza mult prea mare și la finalul căruia primim atât premiu de participare, cât și glorie veșnică.

Și în hăituiala aceasta continuă ajungem să ne întrebăm…”

Ce crede FUEGO că ajungem să ne întrebăm despre fericire aflați numai din editorialul său din numărul 921 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 16 februarie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 921. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Interviu-premium cu Denis Hanganu, polițistul sub acoperire din „Clanul”! Incitantul serial „cu adrenalină” revine la Pro TV, sezonul 2 începe duminică, 19 februarie. Aflați detalii, dar mai ales cine este actorul care-i dă viață lui Tudor, polițistul care-și riscă viața infiltrat în clanul Măcelaru, în exclusivitate din revista TAIFASURI 921!
ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 921
Polițistul Tudor este rolul vieții, până acum, pentru actoru Denis Hanganu. aflați culisele vieții sale din spatele camerelor de filmare nuami din revista TAIFASURI 921!
  • Cele mai bune locuri din lume pentru seniori sunt… în alte părți decât la noi, evident! Unde, cum și de ce sunt pensionarii mai liniștiți, dacă nu mai fericiți, fără grija zilei de mâine pentru rețete, facturi sau mâncare, ce locuri minunate pentru vârstnici există în lume, aflați numai din revista TAIFASURI 921!
  • Calendarul Pirelli 2023 nu mai este doar un catalog pentru… bucuria privirilor masculine! Sofisticat, eclatant, spectaculos, este un calendar de colecție, fără nicio exagerare. Intitulat „Scrisori de dragoste către muză”, este un omagiu adus unui grup de femei extraordinare – artiste, sportive, cercetătoare, activiste – care sunt puncte de reper în civilizația mondială. Aflați despre cine este vorba și vedeți fotografiile lor îndrăznețe și incitante în revista TAIFASURI 2023!
  • Detalii din culisele filmărilor serialului de mare succes „Wednesday” de pe Netflix, creat în decorurile speciale de la… Studiourile Buftea! Mai exact în Platoul 9, atenție, al doilea ca mărime din Europa! Unde și cum au fost construite apartamentul lui Wednesday Addams și Enid, celebru oraș Jericho, satul pelerinilor sau curtea Academiei Nevermore aflați din dezvăluirile unui mare scenograf, numai în revista TAIFASURI 921!
  • Națiunile campioane la… divorțuri, prietenii cu blăniță de care nu se desparte niciodată frumoasa actriță Kate Beckinsale, cosmeticele potrivite fiecărui tip de ten pentru un machiaj impecabil făcut… acasă, ce intervenție chirurgicală este recomandată pentru obezitatea infantilă, ce mari personalități au fost prezente la inaugurarea Palatului Cercului Militar Național din București exact acum 100 de ani – aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 921!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 921!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 921 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 16 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs de neratat în revista TAIFASURI! Abonați-vă ca să aveți șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

Concursul anului: „De ce iubim TAIFASURI?”! Află din revista TAIFASURI 921 cum puteți câștiga marele premiu de 10.000 de euro! Sau o vacanță de neuitat la Veneția! Evident pentru două persoane! Sau… sau mai bine aflați totul din revista TAIFASURI 921!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT