Life

Revista Taifasuri 926! Totul despre Nordic Elite School, școala de elită de la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”. Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs!

Revista TAIFASURI 926: Nordic Elite School, școala de elită de la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”. Editorial Fuego! Secreter de vedete, rețete, horoscop, concurs!
23.03.2023 | 12:01
Revista Taifasuri 926 Totul despre Nordic Elite School scoala de elita de la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Editorial Fuego Vedete retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 926! Totul despre Nordic Elite School, școala de elită de la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”. Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 926! Președinta Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, prof. dr. Corina Dumitrescu vă oferă toate amănuntele despre școala de elită Nordic Elite School, clasele 0-8, lansată de universitatea amintită. Un nou editorial FUEGO vă așteaptă să-l savurați! Secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. Numai în revista TAIFASURI 926!

A apărut revista Taifasuri 926! Totul despre Nordic Elite School, școala de elită de la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”. Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 926 despre… el însuși! Cum se „vede”, cum se „simte”, cum se „consideră”.

ADVERTISEMENT

„Primeam recent propunerea de a mă creiona singur într-un portret, ca descriere, în cuvinte. Sigur că e greu și e ciudat să faci afirmații despre propria persoană. Eu consider că zugrăvirea cea mai bună a mea o pot face oamenii din jurul meu, de la familie și prieteni până la publicul care iubește ceea ce sunt și ce fac.

Dar mi-am zis că voi risca și voi împărtăși cu voi felul în care cred eu că sunt. În primul rând, am o nevoie continuă de adrenalină, de muncă, de agitație. Nu mă regăsesc în perioadele moarte, mă plictisesc rapid de orice și iubesc începuturile unor proiecte noi, de orice natură ar fi, pe orice domeniu. Sunt un…”

Ce este FUEGO aflați numai din editorialul lui… FUEGO din numărul 926 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 23 martie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 926. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” a lansat o școală cu totul altfel decât suntem obișnuiți. După cum îi spune numele – Nordic Elite School – este o școală de elită, o școală a viitorului accesibilă în prezent. Aflați totul despre acest model finlandez de educație din mai multe interviuri exclusive cu creatorii acestei școli cu clasele 0-8, de la președinta universității amintite, prof. dr. Corina Dumitrescu la cunoscuta și îndrăgita artistă Stela Enache, responsabilă cu latura culturală a ambițiosului proiect. Numai în revista TAIFASURI 926!
ADVERTISEMENT
pagina 1 revista Taifasuri 926
Nu ratați revista TAIFASURI 926 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Pierce Brosnan, fermecător, seducător, enigmatic, magnetic, tânăr și la… 70 de ani, Actor cu A mare, își dezvăluie în revista TAIFASURI 926 rețeta formei de invidiat cu care uimește lumea filmului și… femeile din toată lumea! Aflați-i secretul „tinereții fără bătrânețe” numai din revista TAIFASURI 926!
  • Celebrități care au învins bullyingul. Nici nu vă puteți închipui ce actrițe celebre și mari actori au trecut prin acest calvar! Sandra Bullock, Winona Ryder, Lady Gaga, Christian Bale, Robert Pattinson sau Eminem sunt câțiva dintre ei. aflați din revista TAIFASURI 926 cum au reușit să învingă răutatea agresivă a semenilor!
  • Șapte zile de detoxificare – restart pentru organism, efectul mondial al „comunității” cuplurilor fără copii, deja un fenomen global, cooperarea uimitoare la pescuit dintre pescarii dintr-un sat brazilian și… delfinii sălbatici, situații în care este recomandat să refuzați un loc de muncă, ce este cheița de oprit… nașterile – sunt alte subiecte pe care vi le oferă revista TAIFASURI 926!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pescărești pentru masa de Buna Vestire! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 926!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 926 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 23 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT