Life

A apărut revista Taifasuri 909! Alexandra Ungureanu, drumul de la glorie la cădere și înapoi! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop 2022, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 909: interviu dur cu Alexandra Ungureanu: drumul de la glorie la cădere și înapoi! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop 2022, concurs!
17.11.2022 | 11:28
A aparut revista Taifasuri 909 Alexandra Ungureanu drumul de la glorie la cadere si inapoi Editorial Fuego Vedete retete horoscop 2022 concurs
A apărut revista Taifasuri 909! Alexandra Ungureanu, drumul de la glorie la cădere și înapoi! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop 2022, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO! Cu un interviu dur, dar sincer până la lacrimi cu Alexandra Ungureanu! Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop 2022! Cu condițiile noului concurs! Numai în revista TAIFASURI 909!

A apărut revista TAIFASURI 909! Alexandra Ungureanu, drumul de la glorie la cădere și înapoi! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 909, despre viața fără… perdea!

ADVERTISEMENT

„Viața nu-și caută niciodată începutul și nici sfârșitul. E ca un bolovan mare care vine, te lovește atunci când te aștepți mai puțin și toate consecințele sunt de fapt perioada de supraviețuire, de bucurii și tristeți și multele variabile care o compun.

Viața asta a noastră, așa cum este ea, nu are vreo regulă precisă, nu urmează un set de legi și nici nu prea dă semne că i-ar păsa vreun pic de ce gândim, simțim sau credem noi.

Eu nu cred foarte tare în…”

În ce crede FUEGO legat de viața de zi cu zi aflați numai din editorialul său din numărul 909 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 17 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 909. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Un interviu dur, dureros de sincer și de aceea emoționant până la lacrimi cu Alexandra Ungureanu. Drumul de la glorie la cădere și înapoi, fără menajamente, cum se reinventează, încet, dar sigur, frumoasa artistă, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 909!
ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 909
Drumul de la glorie la cădere și înapoi al frumoasei cântărețe Alexandra Ungureanu, în exclusivitate în revista TAIFASURI 909!
  • Atenție! Mare atenție, părinți! Știți bine care sunt riscurile și beneficiile rețelelor de comunicare online pentru copii dumneavoastră? Sfaturile unui cunoscut consilier în dezvoltare personală despre când și cât este bine să se implice copii în platformele de socializare, ce pericole ascunse există întotdeauna, aflați numai din revista TAIFASURI 909!
  • Exercițiu simplu de autocunoaștere cu life-coach Cătălina Tăgârță! Fereastra lui Johari vă ajută să vă conștientizați la maxim calitățile pe care le aveți și să le dezvoltați pe cele „timide”, dar pe care vi le doriți! Cum? Aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 909!
  • Piese muzicale emblematice din filme celebre! Melodii nemuritoare din cei aproape 100 de ani de cinematografie, interpreții lor faimoși, culisele drumului către consacrare, de la „Sunetul muzicii” la „Titanic”, de la „Casablanca ” la „Top gun”! Spectacol din amintiri de aur, numai în revista TAIFASURI 909!
  • Oamenii de știință pregătesc un răspuns coordonat global pentru comunicarea cu… extratereștrii! Protocoale, proceduri, tratate, evaluări, proiecte aproape SF, dar reale, realizabile, palpabile! Aflați-le pe toate numai din revista TAIFASURI 909!
  • Drumul vinului din Vrancea, podgorie cu podgorie, dispozitive uimitoare pentru probleme curente de sănătate, dieta de după naștere, ritualul ceaiului Chanoyu, cum se fac tablourile Canavas din mărgele brodate pe o pânză de bumbac, animale cu… albinism, Casa Breslelor din Sighișoara și alte subiecte incitante, numai în revista TAIFASURI 909!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete de murături din… fructe, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop 2022, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 909!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 909 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 17 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! A început un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 909!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul virus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT