Sport

Revista Fanatik, număr nou! Exclusiv: Neluțu Varga, mega-interviu cu dezvăluiri șocante! „Clanul” Iftime! Gigi Mulțescu, SMURD-ul uitat…

Exclusiv în revista FANATIK: secretele lui Neluțu Varga la CFR Cluj, cine sunt frații lui Valeriu Iftime, Gigi Mulțescu - SMURD-ul uitat, cum a ajuns Argentina la Messi Christmas!
28.12.2022 | 09:42
Revista Fanatik numar nou Exclusiv Nelutu Varga megainterviu cu dezvaluiri socante Clanul Iftime Gigi Multescu SMURDul uitat
A apărut un nou număr al revistei FANATIK! Exclusiv: Neluțu Varga, mega-interviu cu dezvăluiri șocante din 6 ani de CFR Cluj! „Clanul” Iftime! Gigi Mulțescu, SMURD-ul uitat. Și... Messi Christmas!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei PREMIUM FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei! 100 de pagini cu interviuri și reportaje exclusive, analize amănunțite, editoriale ascuțite. 1 leu – 10 pagini! 10 lei – 100 de pagini! Glossy! Premium!

A apărut un nou număr al revistei FANATIK! Exclusiv: Neluțu Varga, mega-interviu cu dezvăluiri șocante din 6 ani de CFR Cluj! „Clanul” Iftime! Gigi Mulțescu, SMURD-ul uitat…

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei PREMIUM FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 100 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK! 100 de pagini la numai 10 lei! Cât două… pâini! „Mănâncă-le” calde cu revista glossy FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei premium FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

  • Mega-interviu cu Neluțu Varga, patronul-titlu al lui CFR Cluj. Primul in extenso de când a preluat „mândria Ardealului” de la Arpad Paszkany. De ce s-a lăsat de fotbal la 19 ani, de ce CFR Cluj, care au fost primele decizii luate la club și cea mai bună hotărâre în aproape 6 ani, momentul de mare cumpănă în care toți plângeau în jur că „se duce”, când a vrut să se… retragă sau cum l-a șocat pe Dan Petrescu! Toate acestea și alte „culise”, exclusiv în super-interviul din noul număr al revistei glossy FANATIK!
ADVERTISEMENT

pagini Nelutu Varga din revista Fanatik 739

  • Analiza meticuloasă a succesului Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar, cum a ajuns Leo Messi la singurul trofeu care-i lipsea din cariera fenomenală, reportaj „în direct” de la Doha al reporterului FANATIK de „locul faptei”, cu ceea ce nu s-a văzut la televizor și nu a apărut pe niciun site, dar poți afla numai din noul număr al revistei premium FANATIK!
  • Reportaj tulburător acasă la Gigi Mulțescu, SMURD-ul în pană de… uitare! Era antrenorul care salva echipele aflate în dificultate, acum este omul care trebuie să se salveze pe el însuși… Dintr-o depresie adâncă și probleme de sănătate care ne copleșesc pe toți odată cu înaintarea în vârstă. Cine l-a uitat… cine îl doare că l-a uitat… dar și cine îl mai sună și cine îi este aproape în această luptă cu timpul și timpurile, aflați, în exclusivitate, din noul număr al revistei glossy FANATIK!

pagini Gigi Multescu din revista Fanatik 739

  • Știați că Valeriu Iftime este… multiplicat?! Are doi frați, deci se poate vorbi de… Iftime X 3! „Clanul” Iftime! Patronul lui FC Botoșani este cel mai mic din cei trei frați născuți în satul Zlătunoaia, 40 km de Botoșani. Cu ce se ocupă – cu mare succes! – Constantin și Dumitru, ce recorduri au, dar și cum l-au lăsat pe Valeriu în… chiloți cu vacile la păscut, ce le spunea tata și ce le mai spune mama cân se strâng la casa părintească din Zlătunoaia, amintiri fabuloase din copilărie, găsiți într-un reportaj inedit realizat la „locul faptei”, exclusiv în noul număra al revistei premium FANATIK!
ADVERTISEMENT

pagini valeriu Iftime din revista Fanatik 739

  • Un interviu vesel, ca de… Sărbători, cu frumusețea „nordică” Alexandra Tudor, prezentatoare știrilor sportive de la Antena 1. De ce a ales televiziunea dintre atâtea tentații la care îi dau dreptul… înfățișarea sa de top-model și mintea iscoditoare, neobosită all time, ce bucurii îi aduce meseria, ce invitați ar vrea „live”, cu ce echipă ține și ce „echipă” o susține acasă și alte multe detalii inedite din viața sa, aflați numai din noul număr al revistei glossy FANATIK!

pagini Alexandra Tudor din revista Fanatik 739

  • Retrospectiva anului sportiv 2022, anul renașterii sportului românesc, povestea impresionantă a campionului surd din wrestling, cele 7 „minuni” ale Ucrainei, toate sportive de top, atât al performanțelor, cât și al frumuseții, vedetele auto ale anului 2023, analiza luptei „la baionetă” din Superliga și din cele mai importante campionate din Europa sunt alte „cadouri” pe care le puteți savura în noul număr al revistei premium FANATIK!
ADVERTISEMENT

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr al revistei premium FANATIK în cele 100 de pagini glossy ale sale!

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici, Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu, Andrei Dicu, Răzvan Nicolae și Silviu Ghering. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 100 de pagini de lux! Numai 10 lei!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 100 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista premium FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium!

Redacția revistei FANATIK vă urează… fanatik SĂRBĂTORI LINIȘTITE, SĂNĂTATE, SPOR ȘI PACE!

ADVERTISEMENT